Ben jij goed georganiseerd, heb je een dienstverlenende instelling, vindt je goede communicatie belangrijk, ben je administratief sterk, sta je stevig in je schoenen en ga je een uitdaging niet uit de weg.  

Dan ben jij het type werfbeheerder waar wij naar opzoek zijn.

Jouw Werkdag
Als werfbeheerder bij De Waalpaal ben je dagelijks verantwoordelijke voor; Het aannemen en verwerken van de bestellingen en deze voorbereiden en klaarzetten voor transport. In overeenstemming met de werkvoorbereiding en uitvoering maak je de planning en laadlijsten/opdrachten. Zorg je voor de organisatie en netheid van de werf en waak je voor en verhelp je onveilige situaties op de werf. Je zorgt voor de melding van defecten aan materieel en materiaal bij de Technische Dienst. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de buizen, andere materialen op de werf en in het magazijn. Ook zorg je voor de inkoop van de materialen in het magazijn.  

Jouw Kwaliteiten
Werken als werfbeheerder vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega:

 • Je communiceert helder en eenduidig.
 • Je bent een administratieve duizendpoot.
 • Je hebt een accurate en gestructureerde werkhouding. Je bent stressbestendig, oplettend en weet van aanpakken.
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling.  

Jouw Team
Op de werf van de Waalpaal is het hoofdkantoor gevestigd, daarnaast zit de technische dienst ook op deze locatie. Het team waarin jij komt te werken bestaat uit acht collega’s, daarnaast is er dagelijks contact met chauffeurs en machinisten. Het doel van de werf is om een positieve bijdrage te leveren aan de resultaten op de projecten. Het team waarin je komt te werken kan worden omschreven als hecht, betrokken, enthousiast en zeer flexibel.

 

 

          Wat vragen wij

 • Ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Een VCA-VOL certificaat. Affiniteit met de funderingsbranche.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Computervaardigheden: beheersing Microsoft Office en Excel, ervaring met Navision is een pre.  

  Wat bieden wij
 • Een fulltime dienstverband.
 • Salaris: conform de cao voor de bouwnijverheid.
 • Soort contract: je start met een dienstverband voor bepaalde tijd.  
 • Het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de Cao voor de bouwnijverheid (cao Bouw&Infra).  

  Onze missie, jouw missie?

  De Waalpaal is een bedrijf dat trots is op zijn organisatie, kant en product. Door gezamenlijk kwaliteit te bieden voelt de medewerker en klant zich veilig en gehoord.   Dit bereikt De Waalpaal door juist te communiceren, samen te werken en consequent te handelen. Met waardering en respect naar elkaar en onze opdrachtgevers om De Waalpaal toekomstbestendig te maken en te houden.   Kom je bij De Waalpaal werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.  

  JA, ik wil deze baan
  Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.
  Stuur jouw sollicitatiebrief naar Sophie Wever, s.wever@vanthekgroep.nl
  Vragen? Jan Conijn, Bedrijfsleider, 0299-40 34 51 helpt je graag.  

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.