Wij zijn als enige funderingsbedrijf in Nederland in staat om zoveel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze oplossingen en funderingsmethoden.

Onze technieken

Stalen damwand drukken (trillingsvrij)
meer weten
Het indrukken van stalen damwand door Gebr. van 't Hek is trillingsvrij en geluidsarm.
Stalen damwand trillen
meer weten
Van ’t Hek is gespecialiseerd in het intrillen van stalen damwand. Wij hebben een grote eigen voorraad stalen damwand, balken en buizen.
HEKpaal
meer weten
De HEKpaal is een in de grond gevormde en 100% grondverdringende schroefpaal met verloren punt. Dit beproefde paalsysteem is trillingsvrij en geluidsarm
Prefab betonpalen
meer weten
Het heien van betonpalen is nog steeds de meest bekende en een veel gebruikte funderingsmethode voor ondermeer gebouwen, bruggen en viaducten.
HEK-combipaal
meer weten
Dit paalsysteem is zeer geschikt voor gebruik in erg slappe bodemlagen. Het betonelement kan worden voorzien van voorspanning, kopwapening en ribbels voor de verbinding met een betonvloer.
DPA Paal
meer weten
De DPA (Drilling Push Aside) paal is een in de grond gevormde en grondverdringende schroefpaal.
Ankerpaal GEWI-anker
meer weten
Een ankerpaal (type GEWI) en de HEK-schroefinjectiepaal kunnen goed worden toegepast ten behoeve van de verankering van keldervloeren en onderwaterbeton.
Dit doen we ook
meer weten
Staalconstructies, (tijdelijke) bruggen en platforms, maar ook stempeling, verankering, bodeminjectie en grondwerk kunnen wij voor u verzorgen

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen