Gebr. van 't Hek is een allround funderingsbedrijf

Wij onderscheiden ons al jaren door lastige funderingsprojecten niet uit de weg te gaan, maar beet te pakken en succesvol uit te voeren.

Onderscheidend vermogen

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn wij, als onderdeel van de Van ’t Hek Groep, koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.  

Wij onderscheiden ons al jaren door lastige funderingsprojecten niet uit de weg te gaan, maar beet te pakken en succesvol uit te voeren. Dit laten wij dagelijks door heel Nederland in de praktijk zien. Als het funderingswerk complexer wordt, door de toe te passen techniek of de lastige locatie, kunnen wij ons onderscheiden en toegevoegde waarde realiseren.  

Door de brede kennis van onze mensen en een complete materieelvloot zijn wij als enige funderingsbedrijf in Nederland in staat om zoveel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren. Dit maakt ons een sterke en betrouwbare partner die als onderaannemer het gehele traject van ontwerp tot uitvoering op zich kan nemen.

Funderingsoplossing op maat

U kunt voor ieder project bij ons terecht voor de ideale funderingsoplossing. Vaak met onconventionele en creatieve oplossingen als resultaat, maar altijd gericht op het leveren van kwaliteit en het realiseren van besparingen met het oog op het totale bouwproces.  

Gebr. van ’t Hek werkt voor vrijwel alle hoofdaannemers van Nederland. De ene keer als onderaannemer op basis van een traditioneel bestek, een andere keer als ketenpartner in een D&C traject. Zo leveren wij jaarlijks aan de Grond-, Weg- en Waterbouw, de petrochemie en de woning- en utiliteitsbouw op gemiddeld 500 projecten door heel Nederland onze bijdrage.  

U kunt bij ons terecht voor een funderingsoplossing op maat. Of het nu gaat om de grotere en meer complexe vraagstukken, zoals een meerlaags parkeerkelder, de renovatie van een sluis of kademuur vanaf het water of de aanleg van een brug of spoorkruisende tunnel. Maar ook het heiwerk van een woning, bedrijfsgebouw of de constructie van een aanlegsteiger of grondkerende constructie realiseren wij voor u.  

KLIK HIER

0299 313056 aanvragen