Wij zetten ons materieel en onze kennis creatief in
om u van dienst te zijn.

Waar anderen ‘nee’ moeten verkopen, denken wij verder.
Ervaar zelf het voordeel van een heibedrijf dat met u meedenkt en doet.

Trots op onze mensen

Als werkgever willen wij een bedrijf zijn waarmee onze mensen zich willen identificeren en waar ze trots op zijn. Wij willen het beste in onze bijna 300 collega’s in vaste dienst naar boven halen door hen ruimte en mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen.

De opleidingsdagen, de HEKademy bijeenkomsten, het Van ’t Hek College en het Jong-Van ’t Hek programma dragen hier in belangrijke mate aan bij.  

Binnen Gebr. van ‘t Hek besteden wij veel tijd en aandacht aan de interactie tussen de ingenieurs, de technici en het uitvoerend personeel. Onderdeel hiervan is de HEKademy, het platform van waaruit workshops en opleidingen worden georganiseerd en ervaringen worden gedeeld.

Praktische kennis

Dit leidt binnen ons bedrijf tot hoogwaardige kennis met een praktische focus. Daarnaast dragen onze ingenieurs en projectleiders extern bij aan kennisdeling en de ontwikkeling van landelijke en Europese normen en richtlijnen op het gebied van (het vervaardigen van) geo- en funderingstechnieken.  

U kunt onze expertise gebruiken om te komen tot een funderingsoplossing die past binnen uw bouwproces. Wij zetten ons materieel en onze kennis creatief in om u zo van dienst te zijn. Waar anderen ‘nee’ moeten verkopen, denken wij verder. Ervaar zelf het voordeel van een heibedrijf dat met u meedenkt en doet.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen