Gebr. van ´t Hek is een familiebedrijf

Ons bedrijf heeft hechte en langdurige relaties met diverse leveranciers, collegabedrijven en opdrachtgevers.

Samenwerkingen

Door de samenwerking met grondwerkbedrijf Roel van der Stoel, onder de naam HeSto, kan een opdrachtgever het grondwerk en de bouwkuip uit besteden aan één partij. Uitgevoerde projecten via HeSto zijn ondermeer de Pontsteiger en de Kistdamgarage in Amsterdam.

Daarnaast worden regelmatig samen met collega-heibedrijf Kandt projecten uitgevoerd onder de vlag van Funderingscombinatie ARuBa, omdat de specialismen van Gebr. van ’t Hek en Kandt elkaar goed aanvullen.  

Talent opleiden

Van ’t Hek is een erkend leerbedrijf en ondersteunt tevens trainingscentrum Crescendo. Een praktisch opleidingsbedrijf voor de bouw en logistiek, dat veel van haar trainingen en opleidingen verzorgt op onze werf in de Beemster. Cursisten van funderingsbedrijven uit heel Nederland kunnen bij Crescendo o.a. hun machinistendiploma halen.

Kennis delen

Onze ingenieurs en projectleider spelen een actieve rol in het ontwikkelen van kennis, norm/ en regelgeving en nemen hiertoe zitting in commissies van SBRCURnet. Tevens werkt Van ’t Hek samen met het kennisinstituut Deltares aan diverse innovatieve geotechnische ontwikkelingen.

Van ’t Hek is lid van de Nederlandse Vereniging van Aannemers in Funderingswerken en onze collega’s nemen deel aan diverse commissies zoals de technische commissie funderingsmachines, de werkgroep voor arbeidsomstandigheden en milieu en de werkgroep opleidingen.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen