Van 't Hek is koploper op het gebied van trillingsvrije en geluidsarme technieken,

zoals het drukken van stalen damwanden en het schroeven van een scala aan typen funderingspalen.

Trillingsvrije en geluidsarme funderingsoplossingen

Gebr. van ’t Hek kan vanuit kracht inspelen op de veranderende bouwvraag door onze kennis van trillingsvrije en geluidsarme technieken, het verder ontwikkelen van nieuwe technieken en het aanbieden van een totale funderingsoplossing.  

Ons bedrijf investeert continu in het ontwikkelen van nieuwe funderingsconcepten, met name gericht op het minimaliseren van bouwoverlast. Hiermee zijn wij koploper op het gebied van trillingsvrije en geluidsarme technieken, zoals het drukken van stalen damwanden en het schroeven van een scala aan typen funderingspalen.

Projectoverstijgende samenwerking

Gebr. van 't Hek is van oudsher een klassieke onderaannemer en nog steeds werken wij regelmatig op basis van een traditioneel bestek. Echter, al jarenlang wordt Gebr. van ’t Hek ook betrokken door diverse opdrachtgevers om vooraf mee te denken in een D&C traject.  

Bij een aantal toonaangevende bouwbedrijven heeft Gebr. van ’t Hek ook de stap gemaakt naar de rol van ketenpartner, waarbij op basis van openheid en vertrouwen projectoverstijgend wordt samengewerkt.

Wij geloven dat deze manier van samenwerken leidt tot meer toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen