Sta jij stevig in je schoenen, zie je nooit iets over het hoofd, ben je goed georganiseerd en heb je een nuchtere kijk op de zaak?

 

Dan ben jij het type uitvoerder waar wij naar opzoek zijn.

Jouw werkdag
Als uitvoerder stel je in overeenstemming met de projectleider en de werkvoorbereider de werkmethode en volgorde van het werk vast. Je borgt en roept indien nodig de kraankeuringen en kabel en leidingformulieren af. Je voert maandelijks de werkplekinspecties uit en je beoordeelt de begaanbaarheid en bereikbaarheid van de werkterreinen. Je roept het materieel af bij de transportplanning en bewaakt het tijdig afroepen van transport door de heiploeg. Je zorgt voor het informeren en controleren van de projectleider en werkvoorbereiding inzake het MM-werk, afwijkingen in werkzaamheden en doet voorstellen voor vervolgacties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het invullen en aanleveren van de dagrapportage, het verstekken van informatie bij schade en incidenten en in overleg met de projectcoördinatie ondersteun je bij het opstellen van de eindafrekening en indien mogelijk ondersteun je bij de afronding hiervan met de opdrachtgever. Tot slot instrueer je de heiploeg, draag je project specifieke informatie over via een start werkbespreking en bezoek je regelmatig de werken.  

Jouw Kwaliteiten
Werken als uitvoerder vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze toekomstige collega:
* Je bent stress bestendig.
* Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
* Je communiceert helder en eenduidig.
* Je bezit commerciële vaardigheden.
* Je durft initiatief te nemen.
* Je bekijkt de hectiek en de waan van de dag in een helder perspectief.
* Je bent flexibel met een vleugje humor.  

Jouw Team
Het team van uitvoerders bestaat uit zeven man. De afdeling waar de uitvoerders zitten bestaat uit een aantal flexplekken, omdat de meeste uitvoerder regelmatig op pad zijn. Het team uitvoerder bij Gebr. van ’t Hek kan worden omschreven als gedreven, betrokken, enthousiast en zeer flexibel.

Wat vragen wij
* Afgeronde MBO/HBO opleiding Civiele Techniek (of vergelijkbaar);
* Een VCA VOL certificaat; Ervaring in de uitvoering of ervaring op werkvoorbereiding;
* Kennis van Funderingstechnieken is een pré evenals ervaring in diverse fases van bouwprocessen in het algemeen.
* Geen 9 tot 5 mentaliteit;
* Computervaardigheden: beheersing Microsoft Office, Excel.
* Ervaring met Navision is een pré.  

Wat bieden wij
Fulltime dienstverband.
Salaris: Conform Cao voor de Bouw & Infra.
Soort contract: Je start met een dienstverband voor bepaalde tijd.  

Het complete overzicht van de arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de cao voor de Bouw & Infra (cao Bouwnijverheid)    

Onze missie, jouw missie?
Ondanks de omvang en schaalgrootte van de organisatie, is Gebr. van ’t Hek nog altijd een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van de werknemers.   Kom jij bij Gebr. van ’t Hek werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf vinden wij het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarbij kun je worden begeleid en gefaciliteerd door jouw leidinggevende. Daarnaast stimuleren wij zelf ook graag de ontwikkeling van onze werknemers.  

JA, ik wil deze baan
Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.
Stuur jouw sollicitatiebrief naar Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl
Vragen? Karin Ippel, HR Adviseur, 0299-313020 helpt je graag.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen