Ben jij een persoon die nooit iets over het hoofd ziet, ben je goed georganiseerd, heb je een nuchtere kijk op zaken en durf je initiatief te nemen?  

Dan ben jij het type werkvoorbereider/projectcoördinator waar wij naar op zoek zijn.

Jouw werkdag
Als werkvoorbereider/projectcoördinator ben je de steun en toeverlaat van de uitvoerder bij de voorbereiding van de op handen zijnde werken. Belangrijk is het praktische inzicht in de uitvoeringstechnische aspecten van funderingswerken. Als ‘spin in het web’ draag je zorg voor de contacten naar onze opdrachtgevers, ingenieursbureaus en leveranciers. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het voorbereiden van projecten, beheersing van projecten, afhandeling van projecten, inkoop van materiaal en draag je projecten duidelijk over aan de betreffende uitvoerder.  

Jouw Kwaliteiten
Werken als werkvoorbereider/projectcoördinator vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze toekomstige collega:
- Je bent stress bestendig.
- Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je communiceert helder en eenduidig.
- Je bezit commerciële vaardigheden.
- Je durft initiatief te nemen.
- Je bekijkt de hectiek en de waan van de dag in een helder perspectief.
- Je bent flexibel met een vleugje humor.  

Jouw Team
Op de afdeling werkvoorbereiding is het dagelijks lekker bedrijvig. Uitvoerder lopen regelmatig binnen en er komen verschillende telefoontjes binnen van opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. De afdeling bestaat uit werkvoorbereiders en een administratief medewerkster. Het team dat op de afdeling werkvoorbereiding werkzaam is kan worden omschreven als jong, enthousiast, betrokken en zeer flexibel.

Wat vragen wij
- Afgeronde MBO/HBO opleiding Civiele Techniek (of vergelijkbaar);
- Een VCA VOL certificaat;
- Ervaring in werkvoorbereiding of enige ervaring in de uitvoering; Kennis van Funderingstechnieken is een pré evenals ervaring in diverse fases van bouwprocessen in het algemeen. Geen 9 tot 5 mentaliteit; Computervaardigheden: beheersing Microsoft Office, Excel. Ervaring met Navision is een pré.  

Wat bieden wij
Fulltime dienstverband.
Salaris: Conform Cao voor de Bouw & Infra.
Soort contract: Je start met een dienstverband voor bepaalde tijd.  

Het complete overzicht van de arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de cao voor de Bouw & Infra (cao Bouwnijverheid)    

Onze missie, jouw missie?
Ondanks de omvang en schaalgrootte van de organisatie, is Gebr. van ’t Hek nog altijd een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van de werknemers.   Kom jij bij Gebr. van ’t Hek werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf vinden wij het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarbij kun je worden begeleid en gefaciliteerd door jouw leidinggevende. Daarnaast stimuleren wij zelf ook graag de ontwikkeling van onze werknemers.  

JA, ik wil deze baan
Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.
Stuur jouw sollicitatie naar Karin Ippel, karin.ippel@vanthekgroep.nl 
Vragen? Karin Ippel, HR Adviseur, 0299-313020 helpt je graag.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.