KAM-medewerker fulltime (m/v)

 

Vind jij het leuk om werkzaam te zijn op de werkvloer, je bijdrage te leveren aan een lerende organisatie die altijd in verandering is?

Dan is deze baan misschien wel jouw nieuwe uitdaging.….

Dit ben jij

Als KAM-medewerker ben je 60% van je tijd zichtbaar buiten op de werkvloer. Je hebt een actieve rol in het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers. Als teamspeler geef je advies op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Leermomenten leg je vast naar aanleiding van de inspecties en de rondgangen.

Helemaal op je plek

Als KAM-medewerker ben je onderdeel van het KAM-team bij Van ’t Hek Groep en leg je verantwoording af aan de KAM-manager. Je hebt een ondersteunende rol in onze lerende organisatie, waarbij wij continue willen verbeteren in een constant veranderende wereld. ‘Wij zijn HEK’, is hét veiligheidsprogramma binnen Van ’t Hek Groep waarmee wij inmiddels trede 3 van de veiligheidsladder hebben behaald!

Als KAM-Medewerker help jij mee met het doorbouwen op ons veiligheidsprogramma! Jij ziet toe dat het ingezette veiligheidsbeleid wordt nageleefd, dat iedereen zich hier voor inzet en het als een tweede natuur beleefd. In overleg met de uitvoering loop je werkplekinspecties, ondersteun je bij het geven van toolboxen, startwerkinstructies en incidentmeldingen. Ook kan het voorkomen dat je ondersteuning geeft aan de KAM-manager bij het onderzoeken / uitwerken van incidenten / ongevallenrapportages. Naast veiligheid is het bewaken van kwaliteit en milieu ook een onderdeel van je functie, denk hierbij aan het controleren of procedures op een juiste manier worden uitgevoerd. Je werkt zelfstandig, staat stevig in je schoenen en je weet onze collega's op praktische wijze te motiveren en te stimuleren om veilig te blijven werken. 

De werkomgeving is informeel, vlot en je collega’s zijn gedreven om dagelijks een positief resultaat te behalen. Ben jij deze persoon? Dan pas jij goed in ons KAM team dat plezier hoog in het vaandel heeft staan.

Wat vragen wij

 • Minimaal MBO diploma;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als veiligheidskundige in de praktijk;
 • Bij voorkeur werkervaring binnen bouw en infra;
 • Veiligheidskundige opleiding;
 • Kennis en ervaring van de Safety Culture Ladder en VCA**;
 • Kennis van ISO 9001 en ISO-14001;
 • Beheersing van de Nederlandse taal (vloeiend lezen en schrijven)
 • Beheersing van de Engelse taal (voldoende lezen en schrijven)

Wat bieden wij

 • Een goede werksfeer waar werk en plezier hand in hand gaan;
 • Een goed salaris;
 • Een auto van de zaak;
 • Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief, kennisdeling en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een bonusregeling voor vaste medewerkers.

Onze missie, jouw missie?

Ondanks de omvang van de organisatie met bijna 400 medewerkers, is de Van ’t Hek Groep een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers.

Kom jij binnen de Van ’t Hek Groep werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te vervullen binnen een groeiend bedrijf. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarin word je door ons begeleid en gefaciliteerd. 

 

Wil jij onze nieuwe collega zijn?

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur dan jouw sollicitatie naar werken@vanthekgroep.nl t.a.v. Mendy van Leuffen (HR adviseur)

Inhoudelijke vragen? Jorrit van Vessem (KAM manager) helpt je graag. Tel. 0299-313020.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.