Wij zijn op zoek naar een enthousiaste uitvoerder die initiatief durft te nemen en als een echte teamspeler stevig in zijn/haar schoenen staat.

Ben jij die nuchtere man/vrouw die graag het voortouw neemt in projecten, goed kan organiseren en het overzicht kan bewaren? Dan ben jij de uitvoerder die wij zoeken!

De functie
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en organisatie van meerdere projecten van verschillende grootte en complexiteit. Je draagt zorg voor de aansturing van mensen en logistiek. Je bent verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de projecten en verzorgt de contacten met onze opdrachtgevers. Je kijkt altijd verder en hebt de drive én ambitie om processen steeds beter en efficiënter te laten verlopen.

Jouw werkdag
Als uitvoerder bij De Waalpaal begin jij de dag met het informeren en controleren van de diverse werken waar jij verantwoordelijk voor bent. Je stemt samen met de projectleider af of alles volgens de planning verloopt en de deadlines worden behaald. Zo borg jij de projecten. Jij bent het eerste aanspraakpunt. Zijn er afwijkingen en/of aanpassingen in de werkzaamheden? Geen paniek, door jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid maak je een voorstel voor vervolgacties. Je instrueert je de heiploeg, draagt je project specifieke informatie over via een werkbespreking en je bezoekt regelmatig de verschillende werken. Daarna heb je een afspraak met de opdrachtgever om een nieuw werk door te spreken. Je maakt afspraken over de startdatum, waar moeten we rekening mee houden en welk materieel gaan we inzetten. Je voert maandelijks de werkplekinspecties uit en beoordeelt de begaanbaarheid en bereikbaarheid van de werkterreinen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het invullen en aanleveren van de dagrapportage en in overleg met de projectcoördinatie ondersteun je bij het opstellen van de eindafrekening, indien mogelijk ondersteun je bij de afronding hiervan met de opdrachtgever.

Jouw Team
Het team van uitvoerders bestaat uit 2 man. De afdeling waar de uitvoerders zitten bestaat uit flexplekken, omdat je als uitvoerder regelmatig op pad bent. Het team bij De Waalpaal kan worden omschreven als gedreven, betrokken, enthousiast en zeer flexibel.

Wat vragen wij

 • Afgeronde MBO/HBO opleiding Civiele Techniek (of vergelijkbaar);
 • Een VCA VOL certificaat;
 • Ervaring in de uitvoering of ervaring op werkvoorbereiding;
 • Kennis van Funderingstechnieken is een pré evenals ervaring in diverse fases van bouwprocessen in het algemeen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Computervaardigheden: beheersing Microsoft Office, Excel. Ervaring met Navision is een pré.


Wat bieden wij

 • Een zelfstandige functie in een no-nonsense cultuur met ruimte voor eigen initiatief
 • Fulltime dienstverband.
 • Salaris: Conform Cao voor de Bouw & Infra.
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden


Onze missie, jouw missie?
Kom je bij De Waalpaal werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.


JA, ik wil deze baan
Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.
Stuur jouw sollicitatiebrief naar Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl
Vragen? Jan Conijn, Bedrijfsleider, 0299 - 403451 helpt je graag.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen