Wij zijn op zoek naar een enthousiaste uitvoerder die initiatief durft te nemen en als een echte teamspeler stevig in zijn/haar schoenen staat.

Ben jij die nuchtere man/vrouw die graag het voortouw neemt in projecten, goed kan organiseren en het overzicht kan bewaren? Dan ben jij de uitvoerder die wij zoeken!

De functie:

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en organisatie van meerdere projecten van verschillende grootte en complexiteit. Je draagt zorg voor de aansturing van mensen én logistiek. Je bent verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de projecten en verzorgt de contacten met onze opdrachtgevers. Je kijkt altijd verder en hebt de drive én ambitie om processen steeds beter en efficiënter te kunnen doen.

Jouw werkdag
Als uitvoerder bij De Waalpaal begin jij de dag met het informeren en controleren van de diverse projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. Jij bent het eerste aanspraakpunt. Zijn er afwijkingen en/of aanpassingen in de werkzaamheden? Geen paniek, door jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid maak je een voorstel voor vervolgacties. Je bezoekt regelmatig de verschillende projecten. Daarna heb je een afspraak met de opdrachtgever om een nieuw werk door te spreken. Je maakt afspraken over de startdatum, waar moeten we rekening mee houden en welk materieel gaan we inzetten. Je buigt je over de planning zodat je met de juiste collega’s en machines kan starten. Nieuwe kennis opdoen en integreren in je werk om het werk slimmer te kunnen doen, vind je leuk. Je voert maandelijks de werkplekinspecties uit en beoordeelt de begaanbaarheid en bereikbaarheid van de werkterreinen. Je roept het ingeplande materieel af bij de transportplanning en bewaakt het tijdig afroepen van transport door de heiploeg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het invullen en aanleveren van de dagrapportage, het verstrekken van informatie bij schade & incidenten en in overleg met de projectcoördinatie.

Jouw Team
Het team van uitvoerders bestaat uit 2 collega’s. Het team bij De Waalpaal kan worden omschreven als gedreven, betrokken, enthousiast en zeer flexibel.

Jouw Kwaliteiten
Werken als uitvoerder vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze toekomstige collega:

 • Je bent stress bestendig.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en deadlines halen is je sterkste drijfveer
 • Je communiceert helder en eenduidig.
 • Je durft initiatief te nemen.
 • Je bekijkt de hectiek en de waan van de dag in een helder perspectief.

Wat vragen wij
Afgeronde MBO/HBO opleiding Civiele Techniek (of vergelijkbaar);

 • Een VCA VOL certificaat;
 • Ervaring in de uitvoering of ervaring op werkvoorbereiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling.
 • Computervaardigheden: beheersing Microsoft Office, Excel. Ervaring met Navision is een pré.

Wat bieden wij
Een zelfstandige functie in een no-nonsense cultuur met ruimte voor eigen initiatief

 • Fulltime dienstverband.
 • Salaris: Conform Cao voor de Bouw & Infra.
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Onze missie, jouw missie?
De Waalpaal is een bedrijf dat trots is op zijn organisatie, klant en product. Door gezamenlijk kwaliteit te bieden voelt de medewerker en klant zich veilig en gehoord.

Dit bereikt De Waalpaal door juist te communiceren, samenwerking en consequent handelen. Met waardering en respect naar elkaar en onze opdrachtgevers om De Waalpaal toekomstbestendig te maken en te houden.

Kom je bij De Waalpaal werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.

Geïnteresseerd?
Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.
Stuur jouw sollicitatiebrief voor 23 september a.s. naar Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl Vragen? Jan Conijn, Bedrijfsleider, 0299 - 403451 helpt je graag.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.