• /
  • /

Sta jij ijzersterk in je schoenen, kan je als een spin-in-het-web functioneren en weet je gelijktijdig overzicht te houden?

Dan ben jij de Projectcoördinator/Werkvoorbereider waar wij naar opzoek zijn!

Jouw baan
Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een projectcoördinator / werkvoorbereider die zich vooral gaat bezighouden met onze buitendienst. Samen met de projectleiders van de buitendienst ben jij mede verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning, uitvoering en administratie van de verschillende projecten. Hierbij ben jij de spin-in-het-web en heb je contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en natuurlijk je collega’s!

Jouw Kwaliteiten
*
Afgeronde MBO/HBO opleiding Civiele Techniek (of vergelijkbaar);
* Een VCA certificaat;
* Ervaring in werkvoorbereiding of ervaring in de uitvoering; Kennis van Funderingstechnieken is een pré.
* Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
* Computervaardigheden: beheersing Microsoft Office, Excel. Ervaring met Navision is een pré;
* In bezit van rijbewijs.       

Wat wij bieden
* Een marktconform salaris, volgens cao Metaal en techniek;
* Een gezellig team waarin je komt te werken!

 

Wie zijn wij?
Linden Staalbouw B.V. is een staal constructiebedrijf welke gespecialiseerd is funderingstechnieken. Zowel in het aanbrengen van (blijvende)funderingsconstructies als het bouwen van machines. Natuurlijk werken wij ook voor iedereen die iets van metaal gemaakt wil hebben. Dit varieert van het produceren van een simpele beugel voor een particulier tot een complexe staalconstructie voor een aannemer.  

Sinds 2009 maken wij deel uit van de Van ’t Hek groep. Hieruit komt mede de specialisatie m.b.t. funderingstechnieken. Wij maken met onze buitendienst de stempelramen t.b.v. de damwandkuipen die door heibedrijf Gebr. Van ’t Hek gemaakt worden. In onze werkplaats in Purmerend bereiden wij zoveel als mogelijk voor, waardoor de montagetijd op de bouwlocatie zo kort als mogelijk is.       

De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een directe stijl van leidinggeven met duidelijke afspraken. Op dit moment werken wij met circa 60 collega’s verdeeld over onze buitendienst, werkplaats en kantoor.

 

Ja, ik wil deze baan
Als jij goed bij ons denkt te passen en jouw energie met ons wilt delen, stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV naar s.wever@vanthekgroep.nl Eventuele vragen kunnen per e-mail of 0299-313020 gesteld worden aan Sophie Wever.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen