Voel jij je thuis in een familiebedrijf, wil je onderdeel zijn van een enthousiaste groep in een no-nonsense cultuur……dan zit je goed bij Van ’t Hek Groep B.V.

Twee rechterhanden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een technische achtergrond en goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek…

 
Dan ben jij dé monteur die wij zoeken!

Jouw werkdag
Als monteur bij Gebr. van ’t Hek (onderdeel van Van ’t Hek Groep B.V.) ben je van veel markten thuis. Onze mannen van de Technische Dienst  onderhouden, repareren, reviseren funderingsmachines en zorgen dat deze machines gereed gemaakt worden voor de diverse (lopende) projecten. Is er een storing? Dan ben jij de monteur die de juiste diagnose kan stellen en de storing verhelpt. Jij als monteur bent verantwoordelijk voor de eindcontrole voordat de machine naar een project gaat. Daarnaast registreer jij de gewerkte uren en het materiaalgebruik in de daarvoor bestemde systemen.

Jouw Kwaliteiten
Werken als monteur vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze toekomstige collega:

 • Je bent zelfstandig
 • Je communiceert helder en eenduidig (Nederlands en Engels)
 • Je durft initiatief te nemen.
 • Je bent flexibel en hebt er geen problemen mee om ook in het weekend te werken als het nodig is.
 • Je hebt een gezonde dosis humor en denkt in kansen

Jouw Team
Het team van de Technische Dienst bestaat uit ca. 10 collega’s en kan worden omschreven als gedreven, betrokken, enthousiast en zeer flexibel.

Wat vragen wij
Een diploma SOMA Mobiele Werktuigen en/of een afgeronde MTS opleiding Motorvoertuigentechniek of Landbouwtechniek;

 • Je hebt goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek
 • Goede kennis van dieselmotoren
 • Een VCA-VOL certificaat of de bereidheid om deze te halen;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;


Wat bieden wij
Fulltime dienstverband.

 • Salaris: Conform Cao voor de Bouwnijverheid.
 • Je start met een dienstverband voor bepaalde tijd, onze ambitie is nadrukkelijk om een professional voor langere tijd aan onze organisatie te binden.

Het complete overzicht van de arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de cao Bouwnijverheid.

Onze missie, jouw missie?
Ondanks de omvang en schaalgrootte van de organisatie, is Van ’t Hek Groep nog altijd een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van onze werknemers.


Kom jij bij Gebr. van ’t Hek, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf vinden wij het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarbij kun je worden begeleid en gefaciliteerd door jouw leidinggevende. Daarnaast stimuleren wij zelf ook graag de ontwikkeling van onze werknemers. 

JA, ik wil deze baan
Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij dé kandidaat bent.
Stuur jouw sollicitatie  naar Karin Ippel, Karin.ippel@vanthekgroep.nl


Heb je inhoudelijke vragen over de functie, Bart Buijs, hoofd Materieel (0299-313020) vertelt je er graag meer over!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.