Werken in een prachtige omgeving midden in de Beemster. Want dat is onze thuisbasis!
Niet alleen het magazijn maar ook de werf en ons kantoor is hier gevestigd.

Voor ons magazijn zijn wij zijn op zoek naar twee rechterhanden, iemand met een opgeruimd karakter en verantwoordelijkheidsgevoel.
Heb jij een technische achtergrond en handigheid met Word en Excel…

Dan ben jij dé medewerker die wij zoeken!

Jouw werkdag

Je begint de dag met een kop koffie en het opstarten van de mail. Daarin staan verzoeken van collega’s (buitendienst, monteurs, uitvoerders, etc.). Je geeft het benodigde materiaal en gereedschappen uit aan de monteurs en buitenploegen. Als magazijnmedewerker zorg je voor het beheer van alle materialen, kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierbij is het belangrijk dat alle uitgiftes en aanleveringen goed worden geregistreerd in de computer. Als magazijnmedewerker bij Gebr. van ’t Hek ben je van veel markten thuis. Je denkt graag mee, staat klaar voor jouw collega’s en hebt een technische insteek. Gereedschappen, hijsmiddelen en andere materialen worden ook door jou en jouw collega’s gekeurd en opgeknapt.

Jouw kwaliteiten

Werken in het magazijn vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze toekomstige collega:

 • Je bent zelfstandig;
 • Je communiceert helder en eenduidig;
 • Je durft initiatief te nemen;
 • Je bent flexibel en hebt er geen problemen mee om ook in het weekend te werken als het nodig is;
 • Je hebt een gezonde dosis humor en denkt in kansen.

Jouw team

Het team van ons magazijn bestaat in totaal uit 3 collega’s en kan worden omschreven als gedreven, betrokken, enthousiast en flexibel.

Wat vragen wij

 • affiniteit met techniek (staal, gereedschappen, etc.);
 • stressbestendigheid;
 • een dienstverlenende en enthousiaste instelling;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • In bezit van rijbewijs en liefst ook een heftruckcertificaat;
 • bij voorkeur reeds in bezit VCA.

Wat bieden wij
Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer, met goede arbeidsvoorwaarden.

De CAO voor de Bouw (UTA) is van toepassing. Daarin is onder andere opgenomen (bij een 40-urige werkweek) 30 vakantiedagen, daarnaast een Individueel Keuze Budget met 13 extra vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een bonusregeling. Daarnaast krijg je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden! Je start met een dienstverband voor bepaalde tijd, onze ambitie is nadrukkelijk om een professional voor langere tijd aan onze organisatie te binden.

Onze missie, jouw missie?

Ondanks de omvang en schaalgrootte van de organisatie, is Van ’t Hek Groep nog altijd een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van onze werknemers.

Kom jij bij Gebr. van ’t Hek werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf vinden wij het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarbij kun je worden begeleid en gefaciliteerd door jouw leidinggevende. Daarnaast stimuleren wij zelf ook graag de ontwikkeling van onze werknemers. 

Ben jij net zo nieuwsgierig als wij?
Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van jou waarom…..
Stuur jouw sollicitatie vóór 11 maart a.s. naar Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl
Vragen? Karin Ippel, HR Adviseur, 0299-313020 helpt je graag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen