Zoek jij een functie die een organisatiebreed karakter heeft, verder gaat dan IT en waarin je de ruimte krijgt om te ontwikkelen? Spreekt inventariseren van de behoefte aan informatievoorziening jou aan en krijg je energie van het enthousiasmeren van collega’s om hun werkprocessen naar een hoger level te brengen?

Dan zoeken wij jou! 

De Van ’t Hek Groep werkt doorlopend aan de doorontwikkeling van haar informatievoorziening. Ze heeft het verder digitaliseren van de organisatie duidelijk op de strategische kaart staan. Dit doen we niet alleen, maar door samen te werken met diverse externe partijen. 

De junior informatiemanager maakt deel uit van de afdeling Informatiemanagement welke werkt voor de gehele Van 't Hek Groep en onderhoud nauwe contacten met de diverse business teams. 

Wat zoeken wij? 

Je helpt de organisatie met het in kaart brengen van verander-/ en ontwikkelvraagstukken en samen met de collega's ga je op zoek naar passende oplossingen. Jij bent de brug tussen IT en de operatie. Kennis van en ervaring met Office365 en/of Business Central is een pré om de richting die we zijn ingeslagen verder vorm te geven. 

Wie ben jij? 

Je bent communicatief sterk, zorgvuldig, oplossingsgericht, een teamspeler en weet vandaar uit om mensen mee te krijgen in de ontwikkeling. Van je “verder dan je neus lang is kijken” mentaliteit worden wij blij. 

Daarnaast beschik je over: 

  • HBO werk- en denkniveau 
  • Affiniteit met de Bouw en Infra-branche 

 

Wie zijn wij? 

Als marktleider in Nederland, met groeiende internationale ambities, zijn wij op zoek naar collega’s die ons bedrijf verder brengen en het verschil maken. 

Ons bedrijf wil vooroplopen in de markt van funderingstechnieken en daar hebben we talenten voor nodig met ambities en toegevoegde waarde. Wij willen daarbij het beste in onze mensen naar boven halen door hen ruimte en mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen.  

 

Wat bieden wij? 

  • Een goede werksfeer waar werk en plezier hand in hand gaan 
  • Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief, kennisdeling en eigen verantwoordelijkheid 
  • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling in overeenstemming met jouw capaciteit en ambitie 
  • Bonusregeling en een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
  • Studiefonds voor schoolgaande kinderen
  • Fietsplan
  • Zonnepanelen via het werk

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt deze mailen naar werken@vanthekgroep.nl ter attentie van Mendy van Leuffen (HR Adviseur).