Ga jij een uitdaging niet uit de weg, ben je een echte doener, heb je een nuchtere kijk op zaken en sta je sterk in je schoenen.  

Dan ben jij het type heier/lasser/pompenist waar wij naar opzoek zijn.

Jouw Werkdag
Als heier/lasser/pompenist bij De Waalpaal voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals het aanpikken van palen en/of wapening, doormiddel van de tekening kun je de juiste plek van het te heien object bepalen, breng je funderingen aan, kun je zelfstandig alle voorkomende las werkzaamheden verrichten, bedien je de pomp en tot slot ben je samen met de machinist verantwoordelijk voor het opbouwen van de stelling. Deze werkzaamheden vinden plaats op projecten door het gehele land.  

Jouw Kwaliteiten
Werken als heier/lasser/pompenist vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega: Je communiceert helder en eenduidige. Je hebt een accurate en gestructureerde werkhouding. Je bent stressbestendig, oplettend en weet van aanpakken. Je staat stevig in je schoenen. Je hebt een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling. Zelfstandig kunnen werken als onderdeel van een team.  

Jouw ploeg
In de functie van heier/lasser/pompenist bij De Waalpaal vorm je samen met de machinist een ploeg. Werken in een ploeg bij De Waalpaal is bijzonder, omdat je dagelijks uitdagende projecten mag realiseren op diverse locaties. De ploegen van De Waalpaal kunnen worden omschreven als hecht, enthousiast, betrokken en zeer flexibel.

Wat vragen wij  

  • Een VCA certificaat.
  • Affiniteit met de funderingsbranche.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.  

Wat bieden wij

  • Een fulltime dienstverband.
  • Salaris: conform de cao voor de bouwnijverheid.
  • Soort contract: je start met een dienstverband voor bepaalde tijd.  
    Het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de Cao voor de bouwnijverheid (cao Bouw&Infra).  

Onze missie, jouw missie?
De Waalpaal is een bedrijf dat trots is op zijn organisatie, kant en product. Door gezamenlijk kwaliteit te bieden voelt de medewerker en klant zich veilig en gehoord. Dit bereikt De Waalpaal door juist te communiceren, samen te werken en consequent te handelen. Met waardering en respect naar elkaar en onze opdrachtgevers om De Waalpaal toekomstbestendig te maken en te houden.  

Kom je bij De Waalpaal werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.  

JA, ik wil deze baan
Als jij deze baan wilt, horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.
Stuur jouw sollicitatie aan Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl
Vragen? Jan Conijn, Bedrijfsleider, 0299-40 34 51 helpt je graag.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.