Die er dagelijks op uit gaat om onze collega’s op projecten te voorzien van zowel materiaal als materieel! Er wordt naar jou uitgekeken, want zonder jou kunnen zij niet verder…..

Werken bij een familiebedrijf waar de mensen ertoe doen, betrokken zijn en er samen voor staan! Waar een nuchtere mentaliteit heerst, hard werken voorop staat maar ook tijd is voor een grap en voor elkaar. Doeners die uitdagingen niet uit de weg gaan….

 

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan ben jij dé Chauffeur die wij zoeken

Jouw Werkdag

Als Chauffeur bij Gebr. Van ‘t Hek ben jij de persoon die dagelijks met de dieplader de weg op gaat. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van het materieel en materiaal. Je rijdt met onze grootste vrachtwagen en zorgt ervoor dat het groot(-ste) materieel veilig op onze projecten aankomt.

Jouw Kwaliteiten

Werken als Chauffeur voor onze dieplader vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega:

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je communiceert helder en eenduidig;
 • Je hebt een accurate en gestructureerde werkhouding;
 • Je bent stressbestendig, oplettend en weet van aanpakken;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling.

Jouw team

In de functie van chauffeur bij Gebr. Van ‘t Hek werk je nauw samen met de collega’s van de planning, met de buiten ploegen en de collega chauffeurs. Dagelijks kom je op uitdagende projecten in het land om materieel en materiaal af te leveren. Het team waar je in komt te werken kan worden omschreven als enthousiast, betrokken, informeel, innovatief en flexibel.

Wat vragen wij

 • Een rijbewijs CE;
 • In bezit van code 95 en een bestuurderspas;
 • Een VCA certificaat;
 • Een TCVT Autolaadkraan of TCVT Mobiele Kraan certificaat is een pré;
 • Affiniteit met bouw en/of techniek;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;

Wat bieden wij

Wij bieden een fulltime dienstverband, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met het uiteindelijke doel een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Een salaris conform cao voor de bouwnijverheid-Bouw welke wij rond de 25e van de maand aan jouw overmaken. Natuurlijk hebben wij een pensioenregeling, krijg je 25 verlofdagen en 20 roostervrije dagen (bij een fulltime dienstverband) en staat er iedere dag vers fruit voor je klaar! Kortom; goede  arbeidsvoorwaarden in combinatie met een super werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de Cao voor de bouwnijverheid (cao Bouw&Infra).

 

Onze missie, jouw missie?

Gebr. Van ‘t Hek is een bedrijf dat trots is op zijn organisatie, klant en product. Door gezamenlijk kwaliteit te bieden voelen de medewerker en klant zich veilig en gehoord.

Dit bereiken wij door juist te communiceren, samen te werken en consequent te handelen. Met waardering en respect naar elkaar en onze opdrachtgevers

Kom je bij Gebr. Van ’t Hek werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt, hier willen wij je graag bij ondersteunen.  

Ben jij onze nieuwe collega?

Dan horen wij graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.

Stuur jouw motivatie en cv vóór 17 juni a.s. naar Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl
Inhoudelijke vragen? Rik Hartog, 0299- 31 30 20 helpt je graag.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 313056 aanvragen