Word jij enthousiast van het iedere dag weer behalen van financiële resultaten? Weet jij met jouw doortastende manier van communiceren partijen tot actie aan te zetten? En houd jij het hoofd koel tijdens een lastig gesprek? Dat komt goed uit……


Dan ben jij de gedreven Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!

Dit ben jij

Als Debiteurenbeheerder streef jij ernaar dat betalingen op tijd binnen zijn. Jij bent dan ook resultaatgericht. Jouw rol is echter breder dan het innen van facturen. Je hebt het financiële overzicht en zet ook de lijnen uit. Het is jouw rol om o.a. ook:

 • De liquiditeitsprognose te bewaken en actueel te houden.
 • Financiële risico’s in te schatten, trends te herkennen en kredietaanvragen te behandelen, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor de afdeling Verkoop en onze kredietverzekeraar.
 • Betalingsafspraken met klanten te treffen en te bewaken.
 • Het oplossen van evt. disputen te coördineren; intern of via externe (juridische) partijen.


Helemaal op je plek

Binnen de Van ’t Hek Groep krijg je als Debiteurenbeheerder een verantwoordelijke rol. Binnen deze functie neem je zelfstandig beslissingen en zoek je naar de juiste balans tussen financiële stabiliteit en commerciële kansen. Je hebt een grote (klant)verantwoordelijkheid.

Jij ziet welk werk je kan oppakken en vindt daar je eigen weg in. Naast het werk als Debiteurenbeheerder sta je open voor eventueel aanvullende werkzaamheden in de financiële richting. Wij zijn een organisatie die houdt van snel schakelen en het zoeken naar de juiste oplossingen. De werkomgeving is informeel, vlot en je collega’s zijn gedreven om dagelijks een positief resultaat te behalen. Kom jij ons bedrijf versterken? Dan maak je deel uit van het team van de financiële administratie dat plezier hoog in het vaandel heeft staan. Het team bestaat met jou erbij uit 7 collega’s. De afdeling is actief voor de gehele Van ’t Hek Groep.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau in combinatie met tenminste 3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent doortastend, communicatief en staat stevig in je schoenen
 • Je bent handig met Excel. Kennis van Navision is een pré
 • Enthousiasme, sociaal vaardig en zorgvuldigheid zijn woorden die bij jou passen

 

Wat bieden wij

 • Een goede werksfeer waar werk en plezier hand in hand gaan
 • Een goed salaris
 • Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief, kennisdeling en eigen verantwoordelijkheid
 • Een bonusregeling voor onze vaste medewerkers

 

Onze missie, jouw missie?

Ondanks de omvang van de organisatie met bijna 400 medewerkers, is de Van ’t Hek Groep een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers.

Kom jij binnen de Van ’t Hek Groep werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te vervullen binnen een groeiend bedrijf. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarin word je door ons begeleid en gefaciliteerd. 

Wil jij onze nieuwe collega zijn?

Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan zien wij jouw sollicitatie graag vóór 20 juli a.s. tegemoet! Je kunt deze mailen naar Karin Ippel (karin.ippel@vanthekgroep.nl).

 

Mocht je meer willen weten over deze vacature?
Karin Ippel, HR Adviseur, (0299-313020) helpt je graag.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.