Heb je een nuchtere kijk op zaken en durf je initiatief te nemen?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkdag

Als commercieel medewerker binnendienst passeren dagelijks meerdere projecten met een grote diversiteit je bureau. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties en het uitwerken van offertes. Je geeft gedegen advies met betrekking tot de diverse funderingstechnieken en damwandconstructies en je bent bezig met het opvragen van offertes bij onze onderaannemers en leveranciers. Daarbij is het van belang dat de je de projecten beoordeeld op uitvoerbaarheid (al dan niet in overleg met je collega's) en denk je mee bij het ontwikkelen van alternatieven. Hierbij is er volop contact met onze klanten en verschillende zusterondernemingen en interne afdelingen.

Jouw Team

De afdeling Calculatie & Verkoop bestaat op dit moment uit 11 collega’s die wij graag uitbreiden met jou als 12e collega. Het team is jong, enthousiast, innovatief, betrokken en zeer flexibel.

Wat vragen wij

 -Minimaal Mbo werk- en denkniveau;

-Affiniteit met onze branche en de bovengenoemde werkzaamheden;

-Een flexibele instelling met een vleugje humor;

-Beheersing van Microsoft Office programma’s.Wat bieden wij

- Een goede werksfeer waar werk en plezier hand in hand gaan;

- Een goed salaris die meegroeit met jouw ontwikkeling;

- Goede doorgroeimogelijkheden en verbreding van jouw functie met verkoop;

- Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling in overeenstemming met jouw capaciteit en ambitie;

- 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 extra dagen (Individueel Keuze budget);

- Auto of fiets van de zaak, telefoon en laptop;

- Een aantrekkelijke pensioenregeling;

-Een bonusregeling voor onze vaste medewerkers;

-Een studiefonds voor kinderen voor onze vaste medewerkers;

- Vitaliteitsprogramma’s, (sportieve) evenementen en een eigen fitnessruimte met personal trainer.

 
Onze missie, jouw missie?

Ondanks de omvang van de organisatie met ruim 400 medewerkers, is de Van ’t Hek Groep een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers.

Kom jij binnen de Van ’t Hek Groep werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te vervullen binnen een groeiend bedrijf. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarin word je door ons begeleid en gefaciliteerd.

Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt deze mailen naar werken@vanthekgroep.nl ter attentie van Mendy van Leuffen (HR Adviseur).

Heb je inhoudelijke vragen? Joeri Huijg (teamleider Verkoop & Calculatie) helpt je graag, tel. 06-31671886.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.