Ben je een aanpakker, heb je gevoel voor commercie en vind je het leuk om onze internationale klanten te woord te staan?

Dan hebben wij een prachtige allround job voor jou binnen Vanthek Projects!

Onze organisatie

Vanthek Projects voert funderingsprojecten uit over de hele wereld. Sinds 2011 voeren wij succesvol projecten uit in o.a. Suriname, Curaçao, Venezuela, Brazilië, Nigeria, Kenia, Tanzania, Kazachstan en Australië. Hiernaast verhandelen wij wereldwijd gespecialiseerd funderingsmaterieel, mede via de Piledrivershop (www.piledrivershop.com).

Onze projecten in het buitenland breiden zich uit waardoor het steeds drukker wordt op kantoor. Wij zijn daarom op zoek naar een collega die ons ambitieuze team administratief komt versterken.

 

Jouw Werkdag

Bij onze buitenlandse projecten komt veel administratie kijken. Vanuit ons prachtige kantoor in de Beemster ben je dagelijks bezig binnen ons hechte team met allerlei administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwerken van de dagrapporten, het opstellen van de paklijsten en het in orde maken van de inkooporders. Daarnaast verzorg je de berichten rondom onze mooie buitenlandse projecten via Social Media.

Een groot deel van de tijd ben je ook zelfstandig bezig met onze Piledrivershop. Je zorgt ervoor dat onze webshop helemaal up to date is. Je schrijft de Engelstalige teksten, je verzorgt de opmaak en je bent het aanspreekpunt voor onze internationale klanten. Je maakt en verstuurd tijdig de offertes, je verzorgt de facturatie en de (voorbereiding van) de verzending en levering van de pakketten naar het buitenland.

Dit is een greep uit de werkzaamheden. Er is ruimte om op basis van je eigen kwaliteiten en initiatief deze afwisselende functie verder vorm te geven.

Jouw Profiel

Voor deze allround functie als administratief medewerker is het vanzelfsprekend dat je klantgericht, accuraat en communicatief vaardig bent.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Gevoel hebt voor handel/commercie;
 • Een flexibele teamplayer bent die het leuk vindt om in een klein, hecht team te werken;
 • 4 dagen in de week of fulltime beschikbaar bent;
 • De Engelse taal beheerst in woord en geschrift. Duitse taal is een pré;
 • Affiniteit hebt met techniek;
 • Uiteraard op de hoogte bent van het Office pakket en handig met de pc (foto’s bewerken etc.)

Wat bieden wij

 • Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een internationale omgeving;
 • Een goede werksfeer waar werk en plezier hand in hand gaan;
 • Een marktconform salaris passend bij de functie;
 • Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief, kennisdeling en eigen verantwoordelijkheid;
 • Sportfaciliteiten op het werk;
 • 27 vakantiedagen;
 • Een bonusregeling voor onze vaste medewerkers;
 • Een studiefonds voor kinderen voor onze vaste medewerkers.

 

Onze missie, jouw missie?

Ondanks de omvang van de organisatie met bijna 400 medewerkers, is de Van ’t Hek Groep een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers.

Kom jij binnen de Van ’t Hek Groep werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te vervullen binnen een groeiend bedrijf. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarin word je door ons begeleid en gefaciliteerd.

Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt deze mailen naar werken@vanthekgroep.nl ter attentie van Mendy van Leuffen (HR Adviseur).

Heb je inhoudelijke vragen? Sandy Kleiboer (Office Manager) helpt je graag. Ze is bereikbaar via de mail; sandy.kleiboer@vanthek.com of telefonisch; 0299-313020.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.